top of page
Kunst vælges med hjertet. Min kunst bliver malet
med hjertet, og det vil jeg gerne give videre.

OM BENEDIKTE MARIE

KUNST MALET MED HJERTET

”Jeg ånder og lever bedst, når jeg kan få lov at udfolde mine tanker og ideer i mine malerier.”

 

Kreativiteten har altid været en stor del af billedkunstner Benedikte Maries personlighed, og kunsten er i dag blevet en del af hendes levevej og ståsted.

 

Benedikte Marie bruger verdenen, hverdagen og ikke mindst menneskene omkring hende til sine smukke malerier.

 

”Kunst vælges med hjertet. Min kunst bliver malet med hjertet, og det vil jeg gerne give videre. Kærligheden til det personlige og det unikke i os mennesker, det bør vi fokusere mere på.”

 

Derfor har Benedikte Maries malerier også et helt særligt fokus: Kvinder og månedspiger. Hver kvinde har med deres smukke ansigter sin egen baggrund og historie.

 

”Pigerne og kvinderne skal skabe eftertænksomhed. Jeg vil gerne skabe billeder med dybde, og prøver derfor at skitsere det smukke og forskellige i os kvinder.”

 

Med udstillinger hos Belle Art Gallery og Galleri 15B markerer Benedikte Marie sig som en ambitiøs billedkunstner med sit helt eget særpræg. Belle Art Gallery beliggende nær Vejle har et bredt udvalg af moderne dansk kunst. I galleriet kan man se malerier, litografier og skulpturer, der er udført af anerkendte kunstnere og coming-up kunstnere - stedet er meget velbesøgt.

 

Benedikte Marie er uddannet grafiker tilbage i 2004 og har arbejdet som dette ved siden af tilværelsen som billedkunstner. I september 2018 tog Benedikte Marie springet, og arbejder nu på fuld tid med sin kunst. Udover tilknytningen til Belle Art Gallery og Galleri 15B kan Benedikte Maries værker også opleves på forskellige kunstmesser.

Læs Benedikte Maries CV (Curriculum Vitae) her

bottom of page