top of page
belleart.jpg

BELLE ART & RUGS

Dato: Aktuel nu

Åbningstider:

Tirsdag – fredag: Kl. 12-17
Lørdag, søndag og udvalgte helligdage: Kl. 11-15
Mandag: Lukket

Kvindeportrætter:

En afdeling af skønhed hos Belle Art

Det er med ydmyghed og glæde, at mine kvindeportrætter har fundet deres plads på væggene hos Belle Art. Dette inspirerende sted huser en mangfoldighed af kunstværker skabt af kunstnere fra forskellige hjørner af verden, uden at forsøge at definere, hvad god kunst er. Jeg føler mig privilegeret over at være en del af dette fællesskab.

Mine kvindeportrætter stræber efter at indfange skønheden og kompleksiteten i hvert enkelt individ. Gennem farver, linjer og udtryk forsøger jeg at formidle de unikke historier, der gemmer sig bag hvert portræt. Disse værker er min måde at fordybe mig i den dyrebare forbindelse mellem kunst og mennesker.

Belle Art's dedikation til at tilbyde en bred vifte af kunst til fornuftige priser reflekterer deres ønske om at skabe et inkluderende rum for kunstelskere. Jeg er beæret over at bidrage til dette mål og præsentere mine kvindeportrætter ved siden af værker fra talentfulde kunstnere både fra Danmark og udlandet.

Så lad os gå på opdagelse i denne skattekiste af kunst, hvor vi kan finde inspiration og refleksion uden at bekymre os om dommerne af smag. Hos Belle Art, hvor kunstens verden udfolder sig, er der plads til forskellighed, og mine kvindeportrætter glæder sig til at være en del af denne mangfoldige fortælling.

Belle Art & Rugs

Vejlevej 145

7140 Stouby

Telefon: 75 89 73 70

Web: https://belle-art.dk

bottom of page