top of page

PERSONDATAPOLITIK FOR BENEDIKTEMARIE.DK

Ved at benytte denne hjemmeside BenedikteMarie.dk accepterer du, at Benedikte Marie Art behandler dine personoplysninger i henhold til gældende lovgivning om beskyttelse af personoplysninger og denne Persondatapolitik. Kunstner og dataansvarlig Benedikte Marie Vindeløv har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Hvis du ikke kan acceptere Persondatapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

 

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Såfremt du ønsker at handle med Benedikte Marie Art har vi brug for visse personoplysninger for at kunne gennemføre købet og/eller levere nyheder til dig.

Benedikte Marie Art indsamler og behandler personoplysninger om dig, når du:

  • tilmelder dig e-mail nyheder

  • sender en forespørgsel, klager eller giver os feedback; eller

  • i øvrigt bruger BenedikteMarie.dk, giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.

 

Tilmelder du dig e-mail nyheder fra Benedikte Marie Art indsamler vi dit navn og din e-mailadresse for at kunne sende dig vores nyheder.

Når du bruger BenedikteMarie.dk, indsamler vi oplysninger om, hvor på siden du færdes, og hvad du klikker på. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan analysere, hvordan brugerne anvender Benediktemarie.dk og hele tiden forbedre sidens funktionalitet. Vi fører statistik over, hvordan brugerne anvender BenedikteMarie.dk, og statistikken anvendes i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest. Til dette formål anvendes 3. part services, eksempelvis Google Analytics.  

Benedikte Marie Art indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på Benediktemarie.dk videregives til følgende:

  • Kunstner Benedikte Marie

Benedikte Marie Art anvender som tidligere nævnt 3. part services til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse adfærdsdata til eksempelvis Google Analytics.

 

Hvor og hvor længe lagres dine personoplysninger?

De personoplysninger, som Benedikte Marie Art selv indsamler, lagres på en server og administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Benedikte Marie Arts vegne i henhold til denne Persondatapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

 

Kontaktoplysninger som anvendes til at fremsende e-mail nyheder opbevares så længe, aftalen om fremsendelse af nyheder består og slettes umiddelbart herefter.

Adfærdsdata, som indsamles via 3. part services og videregives til eksempelvis Google Analytics kan være lagret udenfor Danmark.

 

Adgang til oplysninger

Spørgsmål og kommentarer til denne Persondatapolitik kan rettes til benedikte.privat@gmail.com.

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller vil have os til at slette eller rette fejl i dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen benedikte.privat@gmail.com.

bottom of page